Resor jag har gjort

LONDON
Jag har rest till London det var jätte roligt jag reste dit med min mamma och min kusin. Första dagen var vi på Madame Tussaud. Vi skulle till Harry Potter museet men vi hann inte. I London pratar de engelska men vi förstod inte så bra men vi försökte prata med dem. Vi åt väldigt god mat där. Vi var mycket på restaurang. London är bäst, jag vill resa dit flera gånger för att jag älskar verkligen London. Jag skulle speciellt vilja gå på Harry potter museet.

Spanien

Nästa resa jag har gjort är Spanien och då reste jag med min mamma dit. Och vi bodde hos min kusin som bor där. Men min kusin bor med sin kille i en lyx hus. Vädret i Spanien var helt okej inte kallt och inte varmt det var lagom. Min kusin hennes kille var trevlig. Han heter Tomas. Jag gillar Spanien men inte lika mycket som London. Min mamma och min kusin gick ut och festade väldigt sent på natten men de kom hem på morgonen. Jag var hemma hos henne och kollade på filmen Star Wars med hennes kille.

Iran                                                                                               

Nästa resa jag har gjort är Iran. Jag bodde hos min kusin som bor i Iran men de bor i huvudstaden Teheran. Det är väldigt varmt där så att man inte kan gå ut nästan. Mina kusiner bor på två våningar där en gång när jag skulle gå ner så ramlade jag ner på trappan och då ringde min mamma ambulansen och de kom och hämtade mig och de körde mig till deras sjukhus men det kom så mycket blod på mitt ben och doktorn sa att han kunde se mitt skelett. Så de fick de sy mitt knä och det kändes som att jag gick till döden för att det gjorde så ont.

text: Nathalie J foto: Googlesökning –  bilder tillåtna att användas.

 

4 Comments

on “Resor jag har gjort
4 Comments on “Resor jag har gjort
  1. Vad fint du skriver och berättar om olika platser du varit på. Bron i Teheran ser väldigt häftig ut. Lite läskig att gå på också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *